5. marraskuuta 2011

Romaanin käsikirjoituksesta

La 5.11.2011

Olen jäljessä kässärini kanssa, jos Nanowrimoa ajatellaan. :) Pitäisi olla jo 4x1667 sanaa + tänään vielä 1667 sanaa, vaikka tekstini onkin jo aikaisemmin aloitetun käsikirjoituksen jatkamista. Elon laskuopin mukaan tänään pitäisi olla jo 6668+1667, yhteensä 8335 sanaa. Koossa on seitsemän lukua ja vasta 3026 sanaa ja 23813 merkkiä. Tosin tarina itsessään ei ole vielä kunnolla alkanutkaan.

Nanowrimoon en voi osallistua sanan varsinaisessa merkityksessä eli en aio saada tekstiäni valmiiksi marraskuun loppuun mennessä. :)
Sanotaan, että on taottava, kun rauta on kuuma. Minulla nyt sattuu olemaan useampikin rauta tulessa.

Eli tärkein on tosiaankin leipätyö, on pysyttävä työkuntoisena, enkä siis voi valvoa moniakaan öitä kirjoitellen tai piirtäen ja maalaten. En jaksa aamulla lähteä töihin, jos otan illat ja yöt vielä työkäyttöön, vaikka mielelläni sen tekisinkin.

Menossa olevassa kissa-projektissa tärkeintä on tällä hetkellä visuaalinen toteutus. Kun on monta rautaa tulessa, on valittava tärkeysjärjestys. Nanowrimo ehkä hiukan vauhdittaa käsikirjoitukseni valmistumista. Kissaprojekti on juuri nyt kiireisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.Et voi olla anonyymi, käytä vaikka nimimerkkiä!

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.