23. maaliskuuta 2009

Kesäkirjoittaja

Inspiroikohan talvi ihmisiä kirjoittamaan? Ei minua ainakaan. Loikoilisin takan lämmössä ja loisteessa kevääseen asti, jos olisi takka. :)

Minä olen kesäkirjoittaja. Kesällä kirjoitan päässäni koko ajan ja välillä paperillekin, jos mahdollista. Talvella kirjoitan paperille tietokoneen kautta ja useimmiten pakosta tienatakseni jotain. No, asia ei tietysti ole aivan noin yksioikoinen. Kyllä kirjoitan talvella ihan omaksi iloksenikin... Mutta osa on ulkoisen pakon sanelemaa, mutta onneksi (?) osa on myös sisäisen pakon vaatimaa.

Sitten on pitkiäkin taukoja, kun en kirjoita mitään, korkeintaan sähköpostia tai lyhyitä tekstiviestejä. Näin on nimenomaan silloin, kun ansaitsen leipäni puhetyöläisenä tai graafisen suunnittelun puolella kuvallisen viestinnän tai kuvataiteen alueella.

Toiset varmaan pitävät talvea hyvänä aikana kirjoittaa, tai kevättä tai syksyä.

Ehkä tähän sopisi joku muu linkki, mutta tekijänoikeuslaki koskee ja suojelee kaikkia kirjoittajia. Siksipä se on ajankohtainen kesät talvet. Talvella voisi tietysti linkittää jotain romanttisempaa, mutta olkoon:

TEKIJÄNOIKEUSLAKI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.Et voi olla anonyymi, käytä vaikka nimimerkkiä!

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.