24. maaliskuuta 2009

Tyhjän jauhamista

Kirjoittamisestani voisin jatkaa vielä vaikka mitä, mutta sen verran kuitenkin, että olin nuorena innokas kirjeiden kirjoittaja. Pahimmillaan tai parhaimmillaan minulla oli kaiketi kymmenkunta kirjekaveria ympäri maailmaa ja Suomessakin monta. :)

Eilen tuli taas lunta, joten kevät on edelleenn "nurkan takana". Minkä nurkan, vaikea sanoa, mutta yleensä viimeistään toukokuussa näillä leveysasteilla ollaan jo lähellä kesää. Sitä ennen on mitä ilmeisimmin kevät.

Kirjoittelen nyt ihan huvikseni tänne muutaman rivin, kun varsinainen kirjeenvaihtopuoli suuntaan jos toiseen on elämässäni ollut jo pitkään nollilla. Ei huvita kirjoittaa kenellekään erityisemmin. Tänne Siniseen salonkiin raapustelen tietokoneella sen minkä raapustelen. Toisaalta työkiireet lyövät taas päälle, ei voi jarruttaa, pitää lisätä vauhtia eli lopettaa tämä tyhjän jauhaminen ja kirjoittaa pakolliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.Et voi olla anonyymi, käytä vaikka nimimerkkiä!

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.